Social

#presedinte #romani #romani din strainatate #traian băsescu # etnici romani

Basescu, catre romanii din strainatate: Fiti uniti!

Presedintele Traian Basescu i-a indemnat pe romanii din Serbia , dar si din intreaga lume sa fie mai uniti, pentru a fi astfel si mai bine reprezentati.

"Profit de interventia dumneavoastra pentru a face un apel la romanii din afara frontierelor in general, nu numai la cei din Serbia , sa stea uniti, pentru a-si putea valorifica drepturile de minoritari intr-o tara democratica. Cu cat vor fi mai risipiti, cu atat vor avea resurse mai putine si cu atat vocea lor va fi mai slaba.", a declarat presedintele Traian Basescu.

Basescu le-a spus etnicilor romani din Serbia, in timpul vizitei sale la Belgrad, ca Romania nu se va amesteca in problemele interne ale sarbilor, insa va actiona diplomatic si politic pentru respectarea drepturilor romanilor.

"Aici este o chestiune de cum gandeste fiecare. Sigur, daca va uitati la patria-mama, veti vedea si acolo destula dezbinare, deci nu ma mira ca ea a trecut si la sud de Dunare ", a mai precizat seful statului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea