Social

#santaj #sorin ovidiiu vantu #dan voiculescu #afaceri #ioana basescu #traian băsescu

Basescu acuza mogulii de santaj

Presedintele Traian Basescu a dat primele declaratii despre implicarea familiei lui in scandalul Puiu Popoviciu . El a acuzat mogulii de presa, pe Sorin Ovidiu Vantu si Dan Voiculescu, ca au lansat o campanie de denigrare a familiei lui, in care incearca sa arate ca se comit ilegalitati ca forma de santaj.

Basescu a spus ca porneste de la premiza ca "nici seful statului roman, nici familia sefului statului nu este mai presus de lege", dar a precizat ca anumite canale media incearca ca creeze o perceptie gresita despre fiica lui, Ioana Basescu , care a primit in urma partajului un apartament si o mansarda si nu "sase- sapte case ".

Scopul lui Sorin Ovidiu Vantu si Dan Voiculescu ar fi, conform presedintelui, oprirea functionarii institutiilor statului. Campaniile media de denigrare a familiei sale "nu arata decat o presiune formidabila din partea celor care se afla in dificultate in fata justitiei", a adaugat Basescu, citat de Gandul.

Traian Basescu si-a aparat si fratele fata de acuzatiile vehiculate si a tinut sa precizeze ca tot ce stie despre arestarile din FRF a aflat din presa.

Presedintele sustine ca nu au existat ilegalitati facute de nici un membru al familiei sale: "Fie ca vorbim de trustul domnului Vantu-deocamdata nu a gasit nici la mine, nici la fiica mea bani de la FMI, fie ca vorbim de trustul domnului Voiculescu-nu sunt bani de Crescent la mine in casa, nici in casa fiicei mele. Sunt bani castigati cinstit."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea