Social

#Fundatia de Sprijin Comunitar #Sprijin Comunitar

Barrier sustine proiectele Fundatiei de Sprijin Comunitar

Barrier sustine si in 2014 proiectele Fundatiei de Sprijin Comunitar, oferind prin intermediul programului de voluntariat al fundatiei, 20 burse sociale pentru o perioada de 12 luni, elevilor din mediul rural din jud.Bacau.

Joi 15 mai, cu incepere de la orele 18, se va desfasura o noua editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane. 

Ca si anul trecut, Barrier va avea deosebita placere de a sustine acest eveniment de traditie al societatii civile locale, organizat de Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau.

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane a devenit cel mai important eveniment local de recunoastere si stimulare a responsabilitatii sociale care a devenit deja o traditie in comunitatea de afaceri locala. La eveniment vor participa companii multinationale de prestigiu, firme locale de succes si personalitati ale vietii publice bacauane. in fiecare an peste 200 de participanti, printre care si Barrier, se reunesc pentru a-si oferi sustinerea semenilor defavorizati, dar si pentru a recunoaste si celebra meritele celor mai buni dintre ei in anul precedent. in acelasi timp, Gala Premiilor Comunitatii reprezinta cea mai importanta actiune de strangere de fonduri pentru sustinerea programelor sociale, medicale si educationale ale FSC adresate unui numar de peste 10000 de beneficiari din judetul Bacau.

Responsabilitatea sociala este o ramura importanta a societatii civile, iar Barrier se implica activ, atat in campaniile de voluntariat cat si in sustinerea diverselor proiecte sociale. 

Despre Barrier

Liderul zonei de est a Romaniei in productia tamplariei termoizolante din PVC, BARRIER, vizeaza continuarea proiectului de extindere a gamei de produse si servicii, dupa ce in acest an a inaugurat mai multe linii tehnologice. Pentru realizarea planurilor propuse, compania investeste permanent atat in tehnologia necesara pentru imbunatatirea calitatii cat si in instruirea personalului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea