Social

#metrou Politehnica #barbat injunghiat la metrou #incident metrou

Cine este barbatul injunghiat la metrou! A fost operat !

Un nou incident creeaza panica printre bucuresteni ! Un barbat de 26 de ani ar fi fost injunghiat, joi seara, in jurul orei 19:00, langa statia de metrou Politehnica, din Capitala.


Barbatul a sunat la 112 și a anuntat ca a fost victima unei agresiuni. Doua echipaje SMURD s-au deplasat la locul incidentului, barbatul fiind preluat de medici.

“In aceasta seara (n.r. - joi), in jurul orei 19.00, prin apel 112, un tanar a sesizat ca a fost victima unei agresiuni, in timp ce se afla intr-un parculeţ din apropierea unei staţii de metrou de pe raza sectorului 6 - zona Politehnica. Tanarul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat de urgenţa poliţişti din cadrul secţiei competente care au demarat investigaţiile in vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor in care s-a produs agresiunea, cat şi pentru identificarea faptuitorului”, precizeaza intr-un comunicat Politia.

Potrivit anchetatorilor, tanarul a fost injunghiat in spate.

Metrorex a precizat, intr-un comunicat de presa, ca ”incidentul nu a avut loc in incinta statiei de metrou”.

Medicii de la Spitalul Universitar, acolo, unde a fost dus tanarul, spun ca acesta a suferit o interventie chirurgicala si ca este in stare stabila.

Potrivit Mediafax, tanarul este angajat al Spitalului Universitar, fiind brancardier in cadrul unitaţii medicale.

Dr. Ungureanu Georgiana, medic UPu spitalul Universitar: “A fost transportat la UPU un pacient de 26 de ani, victima unei agresiuni fizice, in urma careia a prezentat o plaga injunghiata hemitorace stang posterior, stabil, constient A fost operat de urgenta.”

Atacatorul este cautat pentru tentativa de omor, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea