Social

#barbat acuzat crima #omora doua brasovence #trimis judecata

Barbatul acuzat ca a omorat doua brasovence, trimis in judecata

Procurorii l-au trimis, luni, in judecata, pe Ionut George Nicolae, acuzat de uciderea a doua femei din Brasov, intre care una era fiica primului adjunct al sefului Inspectoratului pentru situatii de Urgenta Brasov.

Procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus, luni, trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a lui Ionut George Nicolae, pentru doua fapte de omor calificat si deosebit de grav, a doua fapte de talharie si a infractiunii de inselaciune, informeaza NewsIn.

Din probele administrate in cauza a rezultat ca barbatul a aplicat lovituri cu un topor si un cutit asupra unei victime, cauzandu-i acesteia leziuni care au condus in cele din urma la decesul acesteia. Tot George Ionut Nicolae a aplicat si celei de-a doua victime minore, in aceeasi zi, lovituri cu un cutit si o toporisca, in zona capului, care au produs decesul victimei, cu scopul de a-i fura bunurile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea