Social

#barack obama #sosea # inzapezit

Barack Obama a ramas inzapezit pe sosea

Traficul rutier si aerian din nord-estul Statelor Unite ale Americii este dat peste cap, din cauza unei furtuni de zapada.

Coloana oficiala in care se afla si masina presedintelui american Barack Obama a ramas blocata mai bine de o ora.  Liderul american se intorcea miercuri seara la Washington, dupa o vizita efectuata in Wisconsin .

Initial, seful statului american trebuia sa se deplaseze cu elicopterul, insa din cauza conditiilor meteo nefavorabile aparatul a ramas la sol.  Mai multe masini aflate in spatele coloanei prezidentiale au fost separate de restul vehiculelor din cauza stratului gros de zapada de pe sosea.

In plus, agentii de securitate nu au reusit sa inchida traficul pentru restul masinilor, o masura luata in mod regulat pentru protectia coloanei. 

Potrivit spuselor lui Ed Donovan , un purtator de cuvant al Secret Service, convoiul prezidential a ajuns “in siguranta” la Casa Alba.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea