Social

Banica Jr a poftit la fosta lui Irinel

Stefan Banica Jr are ochi alunecosi chiar daca acasa il asteapta nevasta sau mama baietelului sau. Revista X-Magazin dezvaluie ca solistulului i-a picat cu tronc focoasa Anna Lesko in perioada in care era deja despartit de Camelia Constantinescu si tatona terenul Andreei Marin. Fosta iubita a lui Irinel Columbeanu era si ea in cautarea unei relatii, moment propice unei apropieri.

CU DORUL IN SUFLET

Un amic al moldovencei povesteste ca Stefan a facut o adevarata pasiune pentru ea, din clipa in care a vazut-o la un dineu. Stefan s-a apropiat de masa ei, i-a facut complimente si a invitat-o in oras, dar Anna nu a parut foarte interesata de avansuri .
Insa actualul sot al Andreei a ramas cu dorul. Urmareste videoclipurile colegei lui de breasla , iar la un moment dat chiar a intentionat sa puna de-un duet cu ea. Anna spune ca nu-l cunoaste personal pe Stefan desi au acelasi manager.
Recent, Mihaela Radulescu a marturisit ca Banica jr e un cuceritor si ca uneori o mai ia razna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea