Social

#someri #cursuri de formare profesionala #bani someri #certificatele de competente

Bani pentru somerii care participa la cursurile de formare profesionala

Deputata PDL Claudia Boghicevici a initiat un proiect pentru a atrage cat mai multi someri la cursurile de formare profesionala, unde participarea este din ce in ce mai mica.

Pentru a schimba aceasta situatie, deputata PDL Claudia Boghicevici a depus in Parlament un proiect prin care cere ca persoanele care participa la cursurile de formare profesionala sa primeasca suma de 250 de lei, daca participa la un astfel de program.

Daca acest proiect va fi aprobat de Parlament, aproximativ 10.000 de persoane ar putea beneficia de aceasta stimulare financiara anuala.

De asemenea, certificatele de competente profesionale ar urma sa fie eliberate mult repede si gratuit pentru persoanele care au experienta in domeniul in care urmeaza cursul.

Aceasta alocatie profesionala ar urma sa fie platita de stat pe toata perioada de participare la un astfel de program. Beneficiarii acestui venit vor fi doar persoanele care nu primesc indemnizatie de somaj de la stat.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea