Social

# persoane vaccinate # florin citu #bani de la Stat #coronavirus # declaratii florin citu

Bani de la stat pentru romanii care se vaccineaza! Declaratiile premierului Florin Citu

 

Premierul Romaniei, Florin Citu, a vorbit despre acordarea unui stimulent financiar romanilor care se vaccineaza. Acest lucru este facut deja de tarile vecine, care prin acordarea acestui stimulent financiar spera sa obtina o rata cat mai mare de vaccinare.

 

 

Intrebat daca si Romania va oferi un stimulent financiar persoanelor care se vaccineaza, Citu a precizat ca “noi oferim revenirea la o viata normala”. 

“Daca vecinii tarii ofera cate 25 de euro pentru fiecare persoana vaccinata, luati in calcul sa-i remunerati si pe romani?” -  este intrebarea adresata de o jurnalista premierului Florin Citu. 

“Eu cred ca cea mai buna solutie este ce oferim noi: revenirea la o viata normala. Asta vrem toti. Este usor sa arunci niste bani de la buget. Am aruncat bani de la buget pentru a impulsiona medicii de familie si nu a functionat foarte bine pana in acest moment. Asa ca, nu cred ca astfel de masuri functioneaza. Cred ca cel mai bine functioneaza sa mergem la concerte, sa mergem in restaurante, sa putem calatori... Cea mai buna motivatie este o viata normala! Sa nu mai ai nevoie de declaratia pe proprie raspundere.”, a declarat Florin Citu, joi dimineata, potrivit dcnews.ro.

“Putem sa facem aceste eforturi, dar nu cred ca este nevoie.”, a mai adaugat Florin Citu.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea