Social

Balenele sinucigase

De ce vrea oare Miron Mitrea sa se autoflageleze calcindu-se singur cu basculanta pe trecerea de pietoni din fata Primariei Bucurestiului? Si de ce ministrul brinzit al Invatamintului, care-i taman bun de tocat marunt si azvirlit la rate, crede ca se va reintrupa ca primar in dulcele tirg al Iesilor?

Pai, loviti de boala balenelor sinucigase, o droaie de lideri politici , care au zburdat pina acum in apele tulburi ale notorietatii dimbovitene, tinjesc sa se ia la trinta cu gingirica locala si sa esueze in golfurile caldute ale oraselor de provincie, unde dragostea concetatenilor pentru fiii rataciti in politichie nu trece mai sus de genunchiul broastei.

Bastinasii cu drept de vot , care s-au bulucit sa-i trimita la Bruxelles pe Bodu , pe Frunzaverde sau pe Maria Petre , au chitit ca se vor simti mult mai bine fara ei in batatura, nicidecum sa-i vada catarati pe gardul primariei, cu tinicheaua de europarlamentar agatata de coada.

 

Continuarea in Cotidianul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea