Social

#scenariul rosu # scoala 2020 # scenariu galben #incepere scoala #scoala

Back to School 2020: Scenariu galben pentru Bucuresti! 24 de scoli adopta scenariul rosu

In contextul pandemiei de coronavirus peste 95% din scolile din bucuresti vor adopta scenariul galben (adica cel mixt in care elevii vor invata atat online cat si in clasa, facand cu schimbul). Alte 24 de scoli raman inchise, deoarece se incadreaza in scenariul rosu.

 

Decizia a fost luata joi de Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, in urma unei sedinte care a avut loc la Prefectura Capitalei. 595 de unitati de invatamant din Capitala au fost incadrate, in baza datelor transmise, in scenariul galben, care prevede sistemul mixt de predare fizica si online, scenariu avizat de Directia de Sanatate Publica si Inspectoratul Scolar.

Alte 24 de scoli raman inchise, incadrandu-se in scenariul rosu. Dintre acestea, cinci sunt inchise deoarece s-au inregistrat deja, inainte de inceperea scolii cel putin trei cazuri de coronavirus in randul profesorilor. Restul raman inchise din cauza lucrarilor de reabilitare care nu au fost inca incheiate.

Lista institutiilor de invatamant care se incadreaza in scenariul galben si in cel rosu poate fi consultata AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea