Social

#bacalaureat #bacalaureat copiat #bacalaureatul olimpicilor

Bacalaureatul olimpicilor: 20 de elevi au fost prinsi copiind

20 de elevi care au sustinut, luni, proba scrisa de limba si literatura romana a bacalaureatului olimpicilor in doua centre din judetul Bacau au fost eliminati din examen dupa ce au fost prinsi copiind.

Tentativa de frauda a fost descoperita de profesorii supraveghetori si a fost surprinsa si de camerele video de supraveghere din sala de examen.

15 candidati au fost prinsi copiind de pe fituci, iar cinci avea asupra lor telefoane mobile, potrivit informatiilor furnizate de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Bacau.

Sesiunea speciala de bacalaureat, organizata pentru participantii la olimpiade si competitii speciale, va continua azi cu proba obligatorie a profilului.

Primele rezultate vor fi afisate joi. Tot in aceeasi zi, in intervalul orar 18.00 - 22.00, se pot depune contestatiile. Rezultate finale urmeaza sa fie afisate in cursul zilei de vineri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea