Social

#contestatii # examen bacalaureat #bacalaureat 2012

Bacalaureat 2012: Candidatii au depus peste 50.000 de contestatii

Candidatii care nu au promovat examenul de bacalaureat in aceasta sesiune au depus luni, 9 iulie, 53.773 de contestatii, a precizat ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu.

Cele mai multe contestatii, mai exact 19.325, au fost depuse pentru recorectarea lucrarilor la limba romana, 17.600 au vizat lucrarile la proba de matematica, iar 13.890, pe cele de la proba la alegere, conform datelor centralizate de MECTS.

In Bucuresti, au fost depuse 7.408 contestatii, cele mai multe vizand lucrarile de la probele de limba romana si matematica. "Pentru notele la romana si matematica, avem cate 2.500 de contestatii", a declarat Nicolae Nutu, presedintele Comisiei municipale de bacalaureat.

Promovabilitatea la nivel national a examenului de bacalaureat in sesiunea iunie-iulie este de 43,04%, inainte de solutionarea contestatiilor. Rezultatele finale urmeaza sa fie publicate in data de 13 iulie.

Foto: evz.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea