Social

# sesiune toamna bacalaureat #bac #bacalaureat #ministerul educatiei #Bacalaureat 2011

Bacalaureat 2011: Subiecte la fel de grele pentru sesiune din toamna

Sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat 2011 incepe astazi cu proba scrisa la limba romana. Ministrul Educatiei spune ca subiectele nu vor fi mai usoare ca in sesiunea precedenta.

Aproape 110.000 de absolventi de liceu participa la a doua sesiune de Bacalaureat 2011, dar nu vor avea parte de subiecte mai usoare, a explicat Daniel Funeriu .

"Subiectele vor avea acelasi grad de dificultate, supravegherea va fi la fel de severa, corectarea lucrarilor va fi identica", a declarat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, citat de Adevarul.ro.

Supravegherea video a salilor de examen va fi chiar mai stricta in unele unitati de invatamant. La Timisoara vor fi folosite de doua ori mai multe camere video ca la prima sesiune de Bacalaureat 2011, potrivit Realitatea.net.

Rezultatele examenelor vor fi afisate in data de 4 septembrie, zi in care trebuie depuse si eventualele contestatii. Rezultatele finale vor fi publicate in 7 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea