Social

# examen bacalaureat #bacalaureat 2012 #bac 2012

BAC 2012: Incepe cea de-a 2-a sesiune

Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat din acest an debuteaza azi cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si in limba materna. Cele doua probe se vor desfasura si marti, respectiv miercuri.

Pentru sesiunea august-septembrie a bacalaureatului s-au inscris 99.111 candidati, care vor fi repartizati in 304 centre de examen.

In intervalul 21-22 august vor fi evaluate competentele lingvistice intr-o limba moderna, in timp ce compententele digitale vor fi evaluate in zilele de 23 si 24 august.

Prima proba scrisa, cea de limba si literatura romana, se va desfasura pe 27 august, fiind urmata pe 28 august de proba de limba si literatura materna. Ultimele doua probe ale acestei sesiuni de bacalaureat vor avea loc pe 29 august (proba obligatorie a profilului), respectiv 31 august (proba la alegere a profilului si specializarii).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea