Social

#redeschidere cafenele #redeschidere cinematografe #redeschidere teatre #conditii #redeschidere restaurante

Azi se redeschid teatrele, cinematografele, restaurantele, cafenelele si salile de jocuri din Bucuresti!

Incepand de astazi se redeschid teatrele, cinematografele, restaurantele, cafenelele si salile de jocuri. Vor functiona insa dupa reguli stricte, la o capacitate de doar 30% din cea normala.

 

Decizia de redeschidere a acestora a fost luata dupa ce rata de infectare din Bucuresti a scazut la 2,37 de cazuri la mia de locuitori.

Dupa patru luni in care au fost inchise localurile vor putea functiona din nou. Bucurestenii pot merge la restaurant si in baruri, unde pot sta in interior, la caldura. Pana acum era permisa doar functionarea teraselor.

In cazul restaurantelor se vor putea ocupa doar una din trei mese. De asemenea, la o masa nu vor putea sta mai mult de sase persoane. Intervalul de functionare al acestora este cuprins intre ora 6:00 si 23:00.

Tot incepand de astazi, bucurestenii pot merge din nou la teatru si la cinematograf. Si acestea vor functiona tot la o capacitate de 30% si vor putea fi deschie in intervalul 6:00-21:00.

Acestea vor ramane deschise doar daca rata de infectare din Capitala se va mentine sub 3 cazuri la mia de locuitori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea