Social

#accident vascular Paula Iacob #deces Paula Iacob #avocata Paula Iacob #Paula Iacob

Avocata Paula Iacob a murit!

Avocata Paula Iacob a murit, marti, la varsta de 83 de ani. Fiica Paulei Iacob a confirmat ca avocata a incetat din viata.


”Din pacate, este adevarat. S-a stins azi noapte. Eu acum trebuie sa ma ocup de formalitatile care insotesc o asemenea nenorocire. Este un moment extrem de greu, imi cer scuze ca nu pot sa vorbesc, dar este prea greu”, a declarat fiica Paulei Iacob, Ruxandra, conform presei tabloide.

Paula Iacob a suferit un accident vascular in urma cu o luna. Atunci, avocata a fost transportata de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala. Medicii de acolo au tinut-o sub supraveghere la terapie intensiva, dupa care a fost mutata la Spitalul Bagdasar.

La finalul anului 2014, a mai suferit un accident, dupa ce a cazut pe strada si a avut nevoie de interventia medicilor pentru ranile grave suferite. in plus, ea a fost suferit o fractura de sold si a avut nevoie de doua interventii chirurgicale, ea recuperandu-se, in vara lui 2015, intr-o clinica de recuperare din Romania.

 

Paula Iacob a devenit celebra in Romania dupa Revoluţie, cand a devenit avocata lui Nicu Ceausescu, iar ulterior, o cunoscuta activista pentru drepturile animalelor. L-a scapat de la moarte pe maidanezul Bosquito, s-a luptat pentru eliberarea profesorului "de sex" de la Liceul Jean Monnet, a fost avocata lui Gigi Becali si a colaborat cu Securitatea sub pseudonimele Gabriela (1952-1954) si Ioana (1970-1974), scrie libertatea.ro. 

 

 

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea