Social

#servicii funerare sector 3 # servicii funerare bucuresti #Servicii Funerare #deces #familie

Aveti un deces in familie? Exista o firma de servicii funerare din sectorul 3 care va poate ajuta!

Momentul decesului unui membru al familiei este resimtit de catre orice om pe doua paliere. In primul rand, vorbim despre durerea efectiva, sufleteasca si chiar fizica, survenita imediat dupa ce aflati vestea respectiva sau chiar asistati la trecerea in nefiinta. In al doilea rand, poate chiar mai greu de gestionat, este vorba despre debusolarea cu privire la modalitatea in care veti organiza inmormantarea propriu-zisa, dar si legata de drumurile la diverse institutii, pentru a bifa toate etapele birocratice. Din fericire, daca mai putem spune ca exista acest sentiment in momentul unei astfel de tragedii, aveti ocazia de a apela la o firma de servicii funerare din sectorul 3, situata aproape de casa.

O firma de servicii funerare sector 3 va va ajuta cu toate aspectele inmormantarii, de la cele birocratice la cele organizatorice, preluand astfel de pe umerii dumneavoastra a doua cea mai grea responsabilitate. Prima si cea mai importanta, aceea de a depasi durerea sufleteasca, nu o poate realiza nimeni in locul dumneavoastra si trebuie sa o gestionati singur, asa cum stiti mai bine. Cu toate acestea, o firma profesionista de pompe funebre va va sprijini si din punct de vedere moral, oferindu-va inclusiv consultanta predeces, in cazul in care vorbim despre o boala terminala, care face decesul inevitabil. Totusi, fiecare om interiorizeaza altfel durerea si este important sa fie lasat sa treaca in ritmul sau prin aceasta incercare, pentru a putea fi sigur ca procesul de vindecare este unul complet.

Revenind la firma de servicii funerare din sectorul 3, aceasta este situata aproape de domiciliul dumneavoastra si are program non stop, prin urmare angajatii vor ajunge in cel mai scurt timp la adresa indicata. Vorbim despre Casa Bucur, care va pune la dispozitie urmatoarele servicii funerare in sectorul 3: consultanta predeces, transport funerar, repatriere decedati, imbalsamare / tanatopraxie, inhumare si incinerare. Totodata, aceasta va ofera si numeroase produse funerare: sicrie, produse pentru pomana, parastas, pachete, coroane si jerbe funerare, monumente funerare si capace frigorifice.

Totodata, de pe site-ul acestei firme de pompe funebre, puteti afla si numeroase alte informatii utile, legate de ajutor de deces/inmormantare, documentatia necesara inhumarii si plata pensiei neincasate a celui trecut in nefiinta. De asemenea, o firma serioasa de servicii funerare din sectorul 3 va va instiinta cu privire la schimbarile din legea funerara, dar si la despagubirile in caz de deces prin accident de munca.

Nu in ultimul rand, firma de servicii funerare din sectorul 3 Casa Bucur va pune la dispozitie, pe site-ul sau, lista bisericilor si cimitirelor apropiate, unde poate avea loc slujba, respectiv inhumarea propriu-zisa. Astfel, in sectorul 3 sunt urmatoarele lacase de cult: Biserica Sf. Anton, Biserica Sf. Gheorghe Vechi, Biserica Udricani, Biserica Foisor, Biserica Sf. Elefterie, Biserica Sf. Stefan, Biserica Sf. Ioan Nou si Biserica Sf. Mercurie. In ceea ce priveste cimitirele din zona, unul dintre cele mai reprezentative este Izvorul Nou, situat pe Drumul Murgului nr. 47, in apropiere de Bulevardul Camil Ressu si Strada Liviu Rebreanu. Cea mai apropiata statie de metrou de acest loc de odihna vesnica este Dristor, iar prin zona trec autobuzele 101, 102, 311, 330 si 335.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea