Social

#cod galben #ploi #meteo #romania

Avertizarile de inundatii, prelungite pana duminica

Avertizarile de inundatii pentru raurile Prut , Siret si Olt au fost prelungite, vineri, pana duminica, pe 4 iulie, la ora 16:00.

Sunt asteptate cresteri de debite si niveluri cu depasiri ale cotelor de pericol, inundatie si atentie propagarea viiturilor formate anterior si posibile scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu efect de inundatii locale.

Astfel, este mentinut codul rosu pe raul Prut pe sectorul Stanca Aval - amonte Ungheni aferent judetelor Iasi si Botosani si pe sectorul Sivita-Dunare (judetul Galati), precum si pe raul Siret pe sectorul Nicolae Balcescu - Dragesti (judetele Neamt si Bacau) si pe sectorul Sendreni-Dunare (judetul Galati).

Codul portocaliu este mentinut pe raul Prut pe sectorul Radauti - Prut - Ac. Stanca Costesti - judetul Botosani si pe sectorul Ungheni - Dranceni aferent judetelor Iasi si Vaslui, precum si pe raul Siret pe sectorul aval Dragesti - Sendreni (judetele Vrancea si Galati), pe raul Olt pe sectorul aval Feldioara - Hoghiz din judetul Brasov si pe raul Jijia pe sectorul Dangeni - Andrieseni (judetele Botosani si Iasi).

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea