Social

# avertizari meteo de vreme rea #avertizari de vreme rea # avertizari meteo #vreme rea

Avertizari de vreme rea! ANM a facut anuntul!

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizari de vreme rea de tip cod galben si cod portocaliu, valabile pentru urmatorul interval. Se anunta vijelii, ploi torentiale, descarcari electrice si grindina.

COD GALBEN de vreme rea

In intervalul 06 august, ora 10:00 – 06 august, ora 19:00 este valabil un cod galben de vreme rea care vizeaza fenomene de instabilitate atmosferica temporar accentuata.

„In intervalul mentionat, local in Muntenia, Moldova si la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferica temporar accentuata, ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii, averse torentiale si grindina. Cantitatile de apa vor depasi pe alocuri 25...30 l/mp.”, anunta ANM.

COD PORTOCALIU de vreme rea

In intervalul 06 august, ora 10:00 – 06 august, ora 19:00 este valabil un cod portocaliu de vreme rea care vizeaza fenomene de instabilitate atmosferica accentuata.

“In Dobrogea, jumatatea estica a Munteniei si in cea sudica a Moldovei, precum si in Carpatii de Curbura vor fi perioade cu averse torentiale, vijelii, frecvente descarcari electrice si grindina. Cantitatile de apa vor depasi 30...40 l/mp si pe alocuri 50...60 l/mp.”, avertizeaza ANM.

 COD GALBEN de vreme rea

In intervalul 06 august, ora 19:00 – 07 august, ora 10:00 va intra in vigoare un cod galben de vreme rea care vizeaza fenomene de instabilitate atmosferica temporar accentuata.

“In intervalul mentionat, local in estul Munteniei si sudul Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferica temporar accentuata, ce se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina. Cantitatile de apa vor depasi pe alocuri 25...30 l/mp.”, anunta ANM.

COD PORTOCALIU de vreme rea

In intervalul 06 august, ora 19:00 – 07 august, ora 10:00 va intra in vigoare un cod portocaliu de vreme rea care vizeaza fenomene de instabilitate atmosferica accentuata.

“In Dobrogea vor fi perioade cu averse torentiale, vijelii, frecvente descarcari electrice si grindina. Cantitatile de apa vor depasi 30...40 l/mp si pe alocuri 50...60 l/mp.”, avertizeaza ANM.

Sursa foto: pexels.com, meteoromania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea