Social

#avertizari #avertizare meteo #meteo #conditii meteo

AVERTIZARE METEO! Vreme deosebit de rece in urmatorul interval! Cod galben de vant

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizari de vreme rea pentru urmatoarea perioada. Sunt anuntate intensificari ale vantului care pot depasi la rafale 80 de km/h.

In intervalul de valabilitate: 23 septembrie  – 24 septembrie, ora 23:00 sunt este in vigoare o avertizare de tip cod galben de intensificari ale vantului si vreme deosebit de rece.

“La munte, vantul va avea intensificari cu viteze de peste 55...60 km/h, iar incepand din noaptea de joi spre vineri (23/24 septembrie), la altitudini mari, rafalele vor depasi 80 km/h.

Temporar, intensificari ale vantului se vor semnala, joi (23 septembrie) si in regiunile estice, sud-estice si in extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40...50 km/h, iar vineri (24 septembrie) in cea mai mare parte a teritoriului, local cu rafale in general de 50...60 km/h.

Vremea se va mentine deosebit de rece in toata tara, iar in timpul noptii in depresiunile intramontane si in dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0...3 grade, favorizand izolat producerea brumei.”, atentioneaza ANM.

COD GALBEN de vreme rea

In intervalul 23 septembrie, ora 21:00 – 24 septembrie, ora 23:00 este anuntata o avertizare de tip cod galben de intensificari sustinute ale vantului care pot depasi la rafale 100 km/h.

„In intervalul mentionat, la munte, la altitudini de peste 1700 m vantul va avea intensificari sustinute cu rafale ce vor depasi 90...100 km/h.”, avertizeaza ANM.

Sursa foto: digi24.ro, meteoromania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea