Social

#canicula #vara #vremea weekend #prognoza meteo #temperaturi vara

Vine canicula! Afla cum va fi vremea in weekend!

Weekendul se anunta de-a dreptul incendiar din punct de vedere al temperaturilor inregistrate de termometre. Dupa aproape o saptamana de avertizari de ploi si inundatii, vremea se schimba brusc, canicula cuprinzand intreaga tara.

Vineri vor fi sanse de ploaie intr-o singura zona a tarii, in Banat. Restul Romaniei se va confrunta cu temperaturi tipice pentru vara: 30 de grade Celsius in Constanta si Craiova, 33 de grade in Bucuresti si Baia Mare si 34 de grade in Iasi si Galati.

In a doua zi a intervalului, ploile izolate vor afecta nord-estul tarii, in rest temperatura mentinandu-se la cote inalte. Vom avea 34 de grade in Bucuresti si 31 in depresiunile montane. Pe timpul noptii, mercurul din termometre nu va cobori sub 17 grade Celsius.

Duminica ne confruntam cu un val de canicula raspandit la nivelul intregii tari: 35 de grade Celsius in Bucuresti, 34 in Iasi si 33 de grade in Galati, Baia Mare, Cluj si Timisoara. Pe litoral, temperatura va atinge 31 de grade in Constanta si Mangalia si 30 de grade in Vama Veche si 2 Mai. Apa marii va atinge valoarea termica de 27 de grade Celsius.

Sursa foto: sharpteamblog.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea