Social

#avertizare meteo #vijelii #descarcari electrice

Avertizare meteo de vijelii, averse si descarcari electrice, valabila pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie anunta cresterea instabilitatii atmosferice, de duminica dupa-masa pana luni seara. Instabilitatea se va manifesta in majoritatea regiunilor prin intensificari ale vantului, descarcari electrice si caderi de grindina, pe arii restranse.

Pana luni, ora 21.00, este valabila in toata tara o avertizare meteo de averse, pe alocuri torentiale, vijelii si descarcari electrice. In special in Moldova si in zona montana, cantitatile de apa ar putea depasi 20-30 l/mp, anunta ANM.

Luni, temperaturile vor scadea in toata tara, doar izolat, in sudul extrem inregistrandu-se maxime de 35-36 C. In restul teritoriului, valorile temperaturilor vor fi cuprinse intre 23 si 33 C. Instabilitatea atmosferica va fi mai accentuata in jumatatea de est a teritoriului si la munte. In celelalte regiuni ale tarii, cerul va fi variabil, cu averse, intensificari ale vantului si descarcari electrice doar pe spatii restranse. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 8-9 C in depresiuni si 20-21 C pe litoral.

In Capitala, maxima termica nu va mai depasi 33 C. Dupa-amiaza si seara, vor fi innorari si conditii pentru averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Temperatura minima va fi de 17-19 C.

Foto: thesun.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea