Social

#zone afectate #avertizare meteo #descarcari electrice #ploi #meteo

Avertizare meteo! Averse insotite de descarcari electrice in urmatoarea perioada

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis luni o informare meteo de ploi insotite de descarcari electrice, valabile pana miercuri.

In intervalul mentionat in jumatatea de vest a tarii si in regiunile estice, sudice si centrale vor predomina precipitatiile sub forma de ploaie moderate cantitativ, insotite de descarcari electrice si vijelii.

"In intervalul mentionat temporar va ploua, la inceput in jumatatea de vest a tarii, apoi mai ales in regiunile estice, sudice si centrale. Ploile vor avea si caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi in dupa-amiaza zilei de luni (12 martie) si in noaptea de luni spre marti (12/13 martie). La munte vor predomina ploile, favorizand topirea stratului de zapada.

Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat, mai ales in Oltenia, Banat, Transilvania si Moldova, precum si in zona montana, 30...35 l/mp.", anunta ANM.

Sursa foto: pexeles.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea