Social

#viscol Capitala #prognoza meteo #vremea #ninsori Capitala

Avertizare de la meteorologi pentru Bucuresti: viscol si ninsori in acest weekend!

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo speciala pentru Capitala incepend din aceasta seara. Sunt prognozate ninsori, viscol.

Meteorologii anunta ca incepand din aceasta seara, de la ora 19, cerul va fi noros si temporar va ninge, moderat cantitativ, astfel ca se va depune strat de zapada, cu grosimi in medie de 8…12 cm, izolat posibil 15 cm.

Spre dimineata va creste probabilitatea ca ninsoarea sa se transforme in lapovita sau chiar ploaie si sa se formeze polei. Vântul se va intensifica, cu rafale ce vor atinge 40…45 km/h. Temperatura minima va fi de -2...-1 grad.

De sambata dimineata, 15.12.2018, ora 8, vremea va fi inchisa si temporar vor fi precipitatii, sub forma de lapovita sau ninsoare umeda la inceputul intervalului apoi ploaie, conditii in care, in prima parte a zilei se poate forma polei, iar stratul de zapada se va topi. Vântul va avea intensificari temporare, cu rafale in general de pâna la 45...50 km/h. Temperatura aerului va urca usor si treptat, de la -1 grad in orele diminetii pâna in jurul a 2...3 grade in cursul serii si al noptii.

Mai multe detalii despre vreme, gasesti pe vremea.acasa.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea