Social

#atentionare de vreme rea #avertizare ANM #cod galben vant #cod galben #anm #vant puternic

Avertizare ANM! Cod galben de vreme rea in aproape toata tara!

ANM a emis doua atentionari de tip cod galben de vreme rea valabile in urmaroarea perioada. Aproape toata tara se afla sub atentionare de vant puternic care, in unele zone, poate atinge pana la 110 km/h la rafale. 

 

COD GALBEN de vreme rea

In intervalul 25 ianuarie, ora 10:00 – 25 ianuarie, ora 19:00 sunt vizate fenomene precum intensificari ale vantului, conform conform textului si hartii.

„In intervalul mentionat, la munte, in nord-vestul, centrul tarii si local in sud si sud-est, vor fi intensificari temporare ale vantului cu rafale ce vor atinge si depasi 55...65 km/h si izolat 70 km/h.

In zona montana inalta, la altitudini de peste 1800 m, rafalele vor depasi 80…100 km/h, iar ninsoarea va fi viscolita si zapada spulberata.

Unele intensificari ale vantului, cu viteze in general de 45...55 km/h se vor semnala si in restul teritoriului.”, anunta ANM.

COD GALBEN de vant puternic

In intervalul 25 ianuarie, ora 19:00 – 26 ianuarie, ora 05:00 sunt vizate fenomene precum intensificari ale vantului ce pot depasi la rafale 110km/h. 

„In intervalul mentionat, in zona Carpatilor Orientali vantul va continua sa aiba intensificari cu viteze la rafala de peste 70 km/h, iar la altitudini mai mari de 1800 m, rafalele vor depasi 90…110 km/h si zapada va fi spulberata.

Unele intensificari ale vantului, cu viteze in general de 50...55 km/h, se vor mai semnala la inceputul noptii in zona litoralului.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea