Social

# tulpina marea britanie #cazuri coronavirus romania # coronavirus romania #coronavirus

Avertismentul medicilor! “In trei luni, 60% din cazurile de Covid din Bucuresti vor fi cu noua tulpina din Marea Britanie”

Medicii fac avertizari sumbre in ceea ce priveste raspandirea tulpinii de coronavirus din Marea Britanie. Potrivit acestora, in trei luni, 60% dintre cazurile din Romania vor fi cu aceasta tulpina.

 

Medicul epidemiolog si cercetatorul Octavian Jurma  este de parere ca in doar trei luni, peste 60% dintre cazurile de coronavirus detectate vor fi cu tulpina britanica. De asemenea, acesta a mai spus intr-o emisiune ca tehnic, se poate numi  "o noua pandemie de coronavirus".

"E important sa se efectueze secventierea si in marile orase: Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, pentru ca sentimentul meu este ca perioada de sarbatori a omogenizat distributia acestui virus in tara. E ca si cum ar fi debutul unei noi pandemii, tehnic vorbind, o putem considera o noua pandemie peste vechea pandemie", a declarat Octavian Jurma, potrivit realitatea.net.

"Ce trebuie sa facem este sa reducem numarul de infectari cu orice pret", a precizat medicul.

Acesta a mai atentionat populatia ca cel putin o saptaman dupa vaccinare este important sa stam in casa pentru a lasa organismul sa-si creeze anticorpi.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea