Social

#avancronica #liga campionilor #steaua - fiorentina

Avancronica meciului Steaua - Fiorentina

Steaua si Fiorentina se infrunta miercuri in duelul ce va decide ocupanta locului 3 in grupa, cea care va continua in primavara Cupei UEFA.

Avand doar varianta victoriei, ros-albastrii sunt decimati de accidentari. Ogararu si Ghionea sunt incerti iar Goian este suspendat pentru cumul de cartonase.

Astfel, antrenorul Dorinel Munteanu ar putea trimite in teren o defensiva inedita: Golanski, Baciu, Radoi, P. Marin. Retragerea in defensiva a capitanului ii va face cu siguranta loc in linia mediana portughezului Tiago Gomes , care va face pereche cu Ovidiu Petre. Si atacul ii da dureri de cap lui Munteanu, Kapetanos si Stancu fiind accidentati iar Arthuro si-a reziliat contractul. Varf ar putea fi portughezul Antonio Semedo , care ar urma sa fie sustinut de Dayro Moreno. Columbianul Juan Toja profita de accidentarea lui Szekely si este anuntat titular.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea