Social

#atentate #mumbai #atentatori apatrizi #pakistan

Autorii atentatelor din Mumbai sunt apatrizi

Autorii atentatelor din Mumbai sunt ' apatrizi ', a opinat - marti, intr-un interviu acordat canalului de televiziune american CNN - presedintele pakistanez Asif Ali Zardari , dezmintand categoric implicarea tarii sale in aceste actiuni violente, potrivit AFP.

'Cred ca este vorba despre apatrizi care actioneaza in intreaga regiune si iau ostatica lumea intreaga', a afirmat Zardari. 'Statul pakistanez nu este responsabil in niciun fel' de atentatele din Mumbai.

'Noi facem parte dintre victime', a adaugat Zardari, a carui sotie - ex-premierul Benazir Bhutto - si-a pierdut viata intr-un atentat in 2007.

Presedintele Pakistanului a pus la indoiala afirmatiile autoritatilor indiene, potrivit carora singurul supravietuitor al comandoului terorist ar fi de nationalitate pakistaneza. 'Nu am primit nicio proba tangibila in acest sens', a argumentat el. Seful statului pakistanez a cerut Indiei - sambata - 'sa nu reactioneze in mod excesiv' la atentatele de la Mumbai si a promis ca va arata cea mai mare severitate daca va fi dovedita o implicare pakistaneza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea