Social

#autobuz #ziua romaniei # trasee autobuz #modificare trasee

Autobuzele vor circula pe trasee modificate, din cauza festivitatilor de Ziua Nationala a Romaniei

Traseele autobuzelor din Bucuresti vor fi modificate miercuri, vineri si sambata, in zona centrala a orasului, din cauza restrictiilor de trafic impuse de ceremoniile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei.

Autobuzele vor circula pe trasee modificate miercuri, in intervalul orar 5.00 – 14.00. De asemenea, noile trasee vor fi valabile si in intervalul vineri, ora 11.00 – sambata, ora 24.00.

Linia 331 va functiona pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, prin Bulevardul Aviatorilor, Piata Victoriei, Bulevardele Ion Mihalache, Bucurestii Noi, Gloriei, pana la terminalul Damaroaia.

Autobuzele liniei 131 vor functiona pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, prin Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caranfil, Bulevardul Aerogarii, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, pana la Complexul Comercial Baneasa.

Autobuzele liniei 282 vor circula pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Soselei Alexandru Ioan Cuza cu Soseaua N. Titulescu, apoi pe un traseu modificat prin Soseaua N. Titulescu, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Calea Dorobantilor, Piata Dorobantilor, strada Av. Radu Beller, apoi traseul de baza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea