Social

#autobuz in flacari #victime #autobuz #arsuri

Autobuz cu 30 de pasageri, in flacari! Cel putin 13 victime

Un autobuz plin cu 30 de pasageri a luat foc in aceasta dimineata. In autobuz se aflau 30 de muncitori care se indreptau spre locul de munca. Accidentul a avut loc in localitatea Sanpaul din judetul Mures. Cel putin 13 persoane au fost ranite, suferind arsuri.

Din cele 30 de persoane aflate in autobuz, 11 au suferit arsuri de gradul I si doua persoane - arsuri de gradul II, toate fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului din Targu Mures. La fata locului au intervenit in total cinci ambulante.

Dr. Vlad Necula, medicul-sef de garda de la UPU SMURD Tirgu Mures a declarat ca starea tuturor pacientilor este stabila, fiindu-le afectata maximum 2 la suta din suparafata corpului. Pacientii vor fi transferati la Clinica de Arsi din Tirgu Mures, potrivit realitatea.net.

Din primele cercetari efectuate reiese ca incendiul a izbucnit de la sistemul de racire al autobuzului, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa foto: abc7ny.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea