Social

Aurelian Pavelescu il da in judecata pe Traian Basescu

Prim-vicepresedintele PNTCD , Aurelian Pavelescu, il va da in judecata pe presedintele Traian Basescu pe care il acuza de discriminare pe motive politice prin atacurile la adresa candidatilor la primaria Capitalei, cu exceptia celui al PD-L.

"Adversitatea pe care o afiseaza Traian Basescu la adresa candidatului PNTCD, Aurelian Pavelescu, este motivata de faptul ca domnul Pavelescu nu a participat la proiectul autoritarist al presedintelui. Diferentele de convingeri politice au stat la baza rupturii, in trecut aurelian pavelescu fiind avocatul lui Traian Basescu in dosarul "Flota" si aflandu-se intr-o relatie de incredere cu acesta din urma", se mai arata in comunicatul PNTCD.

Presedintele Basescu a atacat PSD si candidati la Primaria Capitalei, dupa ce a avut, duminica, o intalnire cu liderii PD-L Vasile Blaga, Adriean Videanu si Liviu Negoita , la un restaurant din Bucuresti. Presedintele a vorbit despre blaturile de campanie, cei vizati fiind candidatul PIN pentru Capitala Cozmin Gusa si candidatul PNTCD pentru primaria generala Aurelian Pavelescu.

"Blatul este si la PSD si in zona intalnirii dintre Gusa si Hrebenciuc si in zona negocierilor pe care le poarta avocatul ala mic, cu capul mare si voce ridicata, Pavelescu il cheama, daca nu ma insel, care incearca sa isi asigure un post cu Diaconescu care nici nu va ajunge in turul doi", a mai sustinut Basescu. El a adaugat ca oamenii politici sunt "slabi" si "lipsiti de coloana vertebrala ", incerand sa manipuleze 2 milioane de bucuresteni.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea