Social

#Aura Ion #prieteni Aura Ion #tragedie Muntii Apuseni #deces Aura Ion #videoclip Aura Ion

Aura Ion ar fi implinit astazi 24 de ani. Gestul emotionant facut de prieteni in memoria ei

La doua luni de la tragicul accident aviatic ce a avut loc in Muntii Apuseni, familia tinerei studente Aura Ion, care se afla la bordul aeronavei, trece din nou plin prin clipe de cosmar. Aura ar fi implinit astazi 24 de ani.


Andrei, unul dintre amicii Aurei, a realizat un videoclip emotionant in amintirea tinerei studente, pe care l-a postat pe reteaua de socializare Facebook, alaturi de mesajul:

"Pentru ca astazi este o zi foarte speciala, cineva foarte drag ei (Andrei) a compus aceasta melodie in memoria ei si tot ce a reprezentat ea pentru noi, cei care am iubit-o foarte mult! Sper ca versurile si ritmul acestei melodii sa ƒrasune si-n sufletele voastre si sa va daruiasca un pic de pace si liniste! "Forever Gone" este pentru noi aceasta fiinta minunata! Dar pasiunea si iubirea ei pentru viata vor ramane parte din noi, iar amintirea ei va daƒinui etern prin noi! Va trai prin noi si prin cei care au reusit sa isi modeleze viata un pic fie prin exemplul ei, fie in urma sfaturilor ei, fie doar prin prisma acestei tragedii! Sleep in peace my sweet angel! Te iubim enorm! - mii de multumiri Andrei."



Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea