Social

Au inceput atacurile la afisele din Pitesti

Pe masura ce se apropie alegerile locale din 1 iunie lupta electorala se intensifica, insa numai la nivelul declaratiilor si al afiselor electorale . Din fericire, au lipsit pana acum violentele din motive electorale . Adversarii politici dau insa in clocot cat vad afise electorale ale contracandidatilor, motiv pentru care au aparut probleme in acest sens.

Afisele PD-L au fost rupte

Pe panourile electorale din Pitesti se poate observa ca afisele electorale ale PD-L au fost rupte, pe alocuri, pe o intreaga fata a panoului. PD-L a lipit afise si in spatiile altor partide, iar acest lucru i-a infuriat pe ceilalti competitori.

De asemenea, afise ale Ancai Barbu, candidat al PNL pentru functia de primar al Pitestiului, au fost rupte, in timp ce in alte zone au fost vandalizate afisele lui Gheorghe Fratoaica, candidat al PD-L pentru aceeasi functie. Liberalii si democratii au fost o vreme aliati, dar acum sunt pe pozitii diferite. (continuarea in TOP)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: TOP

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea