Social

#cutremure #transilvania #adancime #suprafata #vrancrea

Astazi au avut loc trei cutremere in Romania

In aceasta dimineata au avut loc trei cutremure in tara noastra, unul in Vrancea si doua in regiunea Transilvaniei, potrivit informatiilor emise de Institutul National pentru Fizica Pamantului.

Cutremurele inregistrate de INFP in aceasta dimineata au avut magnitudini de 3.2, 3.4, respectiv 2.6 grade pe scara Richter.

Cutremurul de 3.2 grade pe scara Richter a avut loc in Vrancea, la o adancime de 122 km, in apropiere de localitatile Focsani, Marasesti, Covasna, Ramnicu Sarat si Adjud.

Celelalte doua seisme, cu magnitudini de 2.6 si 3.4 grade pe scara Richter, au avut loc la suprafata, la o adancime de doar 5 km. Acestea s-au inregistrat in regiunea Transilvaniei, pe langa localitatile Toplita, Gheorgheni, Balan, Reghin si Vatra Dornei.

Conform informatiilor furnizate de seismologi, in primele trei zile ale anului 2013 au avut loc zece cutremure pe teritoriul tarii noastre: trei in Vrancea (pe 1 ianuarie), alte patru pe 2 ianuarie, iar ultimele trei in aceasta dimineata.


Foto: Cartiere.ro

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.