Social

Atragem turisti nemti cu pelicanul si vampirul

Romania a decis sa promoveze in acest an, la Tirgul International de Turism, in principal Sibiul si Delta Dunarii. Sibiul - Capitala Culturala Europeana este punctul de rezistenta al standului Romaniei amenajat la Tirgul International de turism care se desfasoara in aceste zile la Berlin. Autoritatile au acordat un spatiu generos si Deltei Dunarii, zona considerata cu potential turistic. Se asteapta ca rezultatele sa fie, cel putin in ceea ce priveste piata germana, mai bune decit anul trecut. „In 2006 au fost in Romania 342.000 de turisti germani , ceva mai putin decit in 2005. In acest an, prin statutul Sibiului anticipam o crestere cu 10% a numarului acestora. Per total, asteptam 400.000 de germani“, a spus Ioana Nan, directorul Biroului de promovare turistica din Berlin. Reprezentantii Sibiului spun ca interesul germanilor este in crestere. De altfel, in fata standului se organizeaza periodic spectacole cu turism . „Trebuie sa incepem din timp discutiile cu acestia pentru o mai buna promovare a Romaniei in cataloagele lor pentru anul viitor“, a spus Monica Barbuletiu, presedintele ANT. Preturi mici la mare Oferta pentru litoral este disponibila doar la citiva dintre expozanti . Preturile sint rezonabile. Astfel, in virf de sezon, o saptamina de cazare cu mic-dejun intr-un hotel de 4 stele din Mamaia costa sub 300 de euro. Este drept, turistii trebuie sa-si asigure singuri transportul. Pentru aceeasi perioada, intr-un hotel de 3 stele in Eforie Nord , pretul oferit turistilor germani este de aproximativ 220 de euro.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.