Social

Athletic Bilbao, cu echipa a doua

Dorinel Munteanu, noul antrenor de la CFR Cluj, primeste un nesperat ajutor, chiar de la adversari, in debutul noii sale cariere. Ardelenii, care vor disputa sambata, la Cluj, prima mansa a turului II din Cupa UEFA-Intertoto, vor primi replica rezervelor de la Athletic Bilbao. Bascii vin in Romania cu un lot din care lipsesc vedetele. Doar sase jucatori dintre cei care fac deplasarea la Cluj au evoluat pentru Athletic in ultima editie de campionat, majoritatea fotbalistilor avand intre 20 si 22 de ani. Delegatia spaniola pentru aceasta partida este insa numeroasa. Ne-au cerut 20 de bilete la tribuna oficiala si 120 de bilete la tribuna 0. Au spus ca sunt pentru sponsori si invitati. Echipa va fi insotita si de 25 de jurnalisti, a declarat Iuliu Muresan , presedintele CFR. Patronul Arpad Paszkany traieste in aceste zile, dupa cum a declarat chiar el, o satisfactie comparabila cu momentul promovarii.
In sezonul recent incheiat n-au lipsit conflictele intre fotbalisti, dar antrenorul-jucator Dorinel Munteanu vrea acum solidaritate. Ne-a spus sa fim uniti. Cred ca vom avea multe de invatat de la el, atat ca antrenor, cat si ca jucator. Cu siguranta ca vom schimba sistemul de joc, a declarat internationalul de tineret Radu Marginean.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea