Social

#ebola #epidemie ebola #simptome ebola # raspandire ebola #morti ebola

Atentionare! Epidemia de Ebola se pregateste de un nou apogeu

Coordonatorul ONU al luptei impotriva epidemiei de Ebola, medicul David Nabarro, a declarat ca vrea ca structurile sanitare sa fie pregatite sa faca fata unei noi deteriorari a situatiei. 

"Ceea ce trebuie să facem în prezent este să avem scenarii destul de precise ale modului în care ne gândim că s-ar putea îndrepta situaţia, dar pentru moment ele sunt destul de rudimentare. Ceea ce sunt hotărât să fac este să mă asigur că orice element al aparatului nostru este la nivelul său optim pentru a putea înfrunta, dacă este necesar, o criză", a declarat doctorul Nabarro, citeaza Mediafax, în timpul unei escale la aeroportul din Conakry, în timp ce se îndrepta către Monrovia.

Epidemia de Ebola s-a soldat cu cel puţin 1.350 de morţi, dintre care 576 în Liberia, 396 în Guinea şi 374 în Sierra Leone, potrivit ultimului bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), difuzat la 18 august, cu o netă accelerare în ultimele săptămâni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea