Social

Atentie, vin grupele

Dinamo este aproape trecuta de primul tur al Cupei UEFA. Doar un lant de erori ar duce la pierderea calificarii, dupa victoria cu 5-1 de la Bucuresti.

Inainte de toate, Dinamo trebuie sa nu greseasca in aceasta seara, la Liverpool, victoria cu 5-1 reusita de alb-rosii in urma cu doua saptamini obligindu-l pe Ioan Andone sa acorde o atentie speciala, pentru retur, compartimentului defensiv.

Revine Beattie

Apararea noastra va fi tinta orgoliilor ranite ale englezilor, care cred ca inca mai pot obtine calificarea, ziarele anuntind ca este foarte probabila titularizarea vedetei James Beattie, atacant aflat in perioada de recuperare, dupa o accidentare suferita acum cinci saptamini. Ieri-dimineata ciinii au plecat spre insula britanica, iar antrenorul Ioan Andone simtea fiorul apropierii unui moment crucial, pentru el si echipa. In fotbal, nu e greu sa dai patru goluri sau sa iei patru goluri. Stadionul lui Everton are 40.000 de locuri si cind va fi plin va rezulta o presiune fantastica. Am incredere ca baietii realizeaza ca sint in fata unui pas mare pentru ei. Ar fi o reusita si pentru noi ca echipa si club sa ne calificam dupa atitia ani in grupele Cupei UEFA.

Pariurile lui Mitica

Delegatia dinamovista a plecat la Liverpool insotita si de presedintele LPF, Dumitru Dragomir, care va paria 100 de lire sterline pe faptul ca bucurestenii nu vor pierde meciul retur. Dinamo nu mai poate pierde calificarea, dar eu tot am emotii. Este greu ca Dinamo sa ia patru goluri, dar nu imposibil, a spus seful Ligii, care a explicat si motivele pentru care merge la Liverpool: Fac deplasarea pentru ca Rapid nu m-a invitat. In asteptarea meciului, englezii isi ridica moralul cautind prin statistici. Site-ul oficial al clubului a scris ca Dinamo a sosit la Liverpool cu reputatia unei echipe slabe in deplasare si a amintit ca au trecut 20 de ani de cind s-a remontat un asemenea deficit intr-o competitie europeana, asadar ar fi timpul pentru un nou moment istoric. Cu siguranta vom incerca sa mergem mai departe, a avertizat antrenorul David Moyes, in timp ce colegul din atac al lui Beattie, James McFadden, a spus: In fotbal se pot intimpla lucruri ciudate. Va fi greu. La Bucuresti am jucat bine in prima repriza, insa nu stiu ce s-a intimplat dupa pauza. Trebuie sa jucam 90 de minute ca in prima repriza a mansei intii. Jocul Everton-Dinamo va incepe la ora 22.00 si va fi transmis in direct de TVR 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea