Social

#raniti colectiv # incendiu colectiv #morti colectiv #colectiv

Atentie, supravietuitori din Colectiv! Mesaj de la Raed Arafat

Secretarul de Stat Raed Arafat a explicat in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani" de la ProTV de ce supravietuitorii din Colectiv ar trebui sa mearga la doctor chiar daca par sa fie in regula.

In urma cu doua saptamani, viata a sute de romani s-a schimbat radical in urma incendiului din Clubul Colectiv. 55 de persoane, majoritatea tineri, si-au pierdut viata, iar alte aproximativ 100 de persoane sunt inca in spital. Totusi, Raed Arafat avertizeaza ca si alte persoane ar trebui sa se prezinte la medic chiar daca nu au suferit arsuri. 

Potrivit oficialului, inhalarea fumului ar putea afecta plamanii si persoanele in cauza ar putea experimenta simptome asemanatoare racelii, cum ar fi tusea. Chiar daca nu au inhalat cianuri, acestia ar trebui verificati printr-un consult de specialitate. Mai ales in cazul celor sensibilizati de afectiuni respiratorii inaintea incendiului. "Daca simt ca nu sunt ok, atunci da, ar trebui sa mearga la doctor, macar pentru linistea sufleteasca", a spus Raed Arafat, la Pro Tv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea