Social

#hoti #primarie #politisti # spargatori de locuinte

Atentie cui deschideti usa! Hotii au imaginatie

Politistii avertizeaza ca, mai nou, spargatorii de locuinte spun ca sunt de la primarie si fac un sondaj, pentru a-i convinge pe bucuresteni sa le deschida singuri usile.

Un astfel de caz a fost inregistrat recent. O tanara in varsta de 21 de ani si un tanar de 28 de ani au fost arestati dupa ce au fost prinsi in timp ce incercau sa fure bani din locuinta unei femei din sectorul 3 pe care o convinsesera sa le deschida usa pretinzand ca sunt de la primarie.

Metoda era simpla: unul a tinut-o de vorba pe femeie intr-o incapere cat mai indepartata de intrare, iar al doilea a patruns inauntru si a vrut sa ii fure banii. Ei au fost prinsi de politisti .

Cei doi comisesera alte doua spargeri la inceputul lunii octombrie , furand 8.400 de lei si 100 de dolari , fara sa fie prinsi.

In acelasi timp, nu trebuie sa uitam ca se apropie recensamantul, peste numai cateva zile. Legitimati-i pe cei care se prezinta drept recenzori si fiti foarte atenti pe cine primiti in casa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea