Social

#atentat terorist irak #atentat terorist #mall #explozie

Atentat terorist intr-un mall! Peste 50 de morti

Cel putin 18 persoane au fost ucise intr-un mall in urma unui atentat terorist produs in Bagdad, capitala Irakului. Mai multe persoane inarmate au detonat veste cu explozibili in mallul Jawaher din Bagdad. Atacul a fost revendicat de gruparea Stat Islamic.

In timpul atentatului, atacatorii au impuscat mortal alte cinci persoane. In acelasi timp, in apropierea mallului Jawaher, atacatorii au detonat o masina-capcana care a ucis alte sapte persoane.

"Oamenii au inceput sa fuga in magazine sa se ascunda, dar (militantii) i-au urmarit si au deschis focul fara mila", a declarat Hani Fikrat Abdel Hussein, proprietarul unui magazin, potrivit mediafax.ro.

Politia a redobandit controlul asupra complexului comercial din estul capitalei irakiene, iar un oficial a declarat la televiziunea de stat ca nu sunt ostatici.

Alte doua bombe au explodat ulterior in orasul Muqdadiya, provocand moartea a cel putin 23 de persoane si ranind alte 51, informeaza mediafax.ro.

Anterior, alte trei persoane au fost ucise si alte opt ranite, cand o masina-capcana a explodat langa un restaurant din Baaquba, oras situat la 65 de kilometri nord-est de Bagdad.

Atentatele comise luni au facut cel mai mare numar de victime inregistrat intr-o singura zi in Irak in ultimele trei luni.

Sursa foto: seenthis.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea