Social

# fost presedinte #atentat cu bomba #atentat terorist #asasinat #maldive

Atentat cu bomba! Un fost presedinte, vizat! A fost ranit in timpul exploziei!

Un atentat terorist cu bomba a avut loc in Maldive. Fostul presedinte si actual sel al parlamentului. Mohamed Nasheed, a fost vizat de teroristi. Acesta a fost ranit in timpul exploziei care a avut loc joi seara in fata resedintei sale din Male, capitala Maldive.

 

In momentul atentatului, Mohamed Nasheed, in varsta de 53 de ani, tocmai se pregatea sa plece din locuinta. Acesta era pe punctul de a se urca in masina cand bomba care era plasata pe o motocicleta din apropiere a explodat. In timpul exploziei, fostul presedinte, a fost ranit.

'Nasheed a scapat dintr-o tentativa de asasinat. Este ranit, dar intr-o stare stabila', a declarat prin telefon pentru AFP un responsabil guvernamental, potrivit realitatea.net.

Fortele de ordine au incercuit zona unde a avut loc atacul.

Un membru al familiei, care a preferat anonimatul, a precizat ca Nasheed a suferit rani multiple, dar era constient si a comunicat cu medicii atunci cand a fost internat. Una din garzile sale de corp a fost si ea spitalizata.

Explozia s-a produs cu putin inainte de intrarea in vigoare a interdictiei de circulatie pe timp de noapte la Male, in cadrul masurilor impotriva epidemiei COVID-19.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea