Social

# atac las vegas # atac sangeros sua #atac sua #las vegas #concert

Atac sangeros in SUA! Minim 50 de morti si peste 400 de raniti VIDEO

Un atac sangeros a avut loc in Las Vegas. Un barbat a deschis focuri de arma asupra a 22.000 de persoane ce se aflau la un concert de muzica country.

Barbatul se afla in apartamentul sau de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay. In momentul atacului Cantaretul de muzica country, Jason Aldean (40 ani), se afla pe scena, insa, din fericire acesta a scapat in siguranta.

Din pacate, nu au avut parte de aceeasi soarta alte 50 de persoane care si-au pierdut viata. Alte 406 persoane au fost transportate la spital. Bilantul victimelor este in crestere.

Suspectul a fost impuscat de politie. Este vorba despre Stephen Paddock, care, potrivit politiei a actionat singur si se presupune ca nu ar fi avut niciun fel de legaturi cu vreo grupare militanta.

Autoritatile au transmis ca se afla in cautarea unei femei numite Marilou Danley. Politia nu a dat insa detalii in privinta eventualei suspiciuni ca aceasta ar fi implicata in atac, dar femeia a fost descrisa ca fiind "un asociat" al atacatorului, scrie mediafax.ro.

Sursa foto: news.sky.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea