Social

#cristian preda #pdl #nemultumiri # partidul democrat liberal

Atac din interior la PDL

Europarlamentarul PDL Cristian Preda si-a exprimat din nou public nemultumirile in ceea ce priveste functionarea formatiunii politice din care face parte.

Astfel, Preda a aratat, la TVR, ca in PDL nu exista o competitie deschisa pentru posturile politice, pentru ca, desi ar fi dorit sa candideze si el la functia de secretar executiv la Comisia de politica externa , jocurile erau deja facute in favoarea senatorului Mircea Andrei.

El a declarat ca, la incercarile de a-si face lobby in partid, oamenii importanti din PDL cu care a vorbit i-au sugerat sa renunte la aceasta intentie deoarece nu va exista niciun concurs, postul fiind deja pregatit pentru senatorul Mircea Andrei.

"Nu ma mai regasesc in acest tip de cultura organizationala ", a marturisit el.

In aceeasi ordine de idei, Preda a criticat si modul in care actualul secretar general al PDL, Ioan Oltean , a facut presiuni pentru impunerea lui Ioan Botis drept candidat pentru Primaria Bistrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea