Social

#mali #morti #atac armat #ostatici

ATAC ARMAT la un hotel din Mali! Cel putin 170 de ostatici si 3 morti

Hotelul Radisson din Mali este sub asediu! Atacatorii au deschis un foc armat si au luat ostatici peste 170 de persoane. Alte trei si-au pierdut viata! Printre acestia se numara un cetatean francez si doi locuitori din Mali.

Doi barbati inarmati au luat cu asalt hotelul si au luat ostatici 140 de clienti si 30 de angajati. In urma atacului, cel putin trei persoane si-au pierdut viata. Alte 10 au fost evacuate in siguranta de trupele speciale.

Mali este o fosta colonie franceza, localizata pe cntinentul African. Atacul are loc la o zi dupa ce presedintele Frantei, Francois Hollande a laudat trupele franceze pentru lupta impotriva islamistilor.

"Franta poarta acest razboi cu fortele sale armate, cu militarii sai, cu curaj. Trebuie sa poarte acest razboi impreuna cu aliatii sai, partenerii nostri ne pun la dispozitie toate mijloacele de care dispun, ca in Mali, si vom continua (sa purtam acest razboi) in Irak si il vom continua in Siria", a declarat joi Hollande, potrivit mediafax.ro.

Militari din Mali, alaturi de trupe ONU au inconjurat hotelul. Acestia au reusit sa elibereze 10 ostatici. Nicio grupare nu a revendicat imediat luarea de ostatici.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea