Social

#sarbatori #luminite de sarbatori #beculete Sarbatori

Astazi se aprind primele luminite de Sarbatori

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va aprinde astazi, 14 noiembrie 2013, la ora 19.00, instalatia cu cele multe beculete din lume, ce a fost montata in mallul Sun Plaza Shopping Center.

Aprinderea luminitelor de Craciun in mallul din sudul Capitalei a devenit o traditie deja, iar anul acesta evenimentul va fi gazduit de moderatorii Buzdugan si Morar.

Toti cei prezenti se vor putea distra si antrena in ritm de dans pe muzica trupelor Voltaj si Barbarossa Samba Group, dar vor putea admira si cateva demonstratii de vals si de spectacolul salvelor de artificii.

Spectacolul va continua in zona restaurantelor din Sun Plaza, la etajul 1, cu un show de lasere. Totodata, in intervalul orar 19.00-23.00, vizitatorii Sun Plaza se vor putea infrupta cu ofertele savuroase anuntate de Second Cup, Reina Cafe, Scandia Sibiu, Osteria di David, Starbucks si Cora.

Sursa foto: stiripeblog.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea