Social

#bucharest city challenge 2008 #auto

Astazi continua "Bucharest City Challenge 2008"

Sambata s-a dat startul competitiei " Bucharest City Challenge 2008 ". Echipajul Phoenix, Fassler/Deletraz, cu o Corvette Z06, a castigat prima cursa FIA GT.

In cadrul campionatului British F3 International Series, prima cursa a fost castigata de Brandon Hartley din Noua Zeelanda , iar partea intai a Cupei Dacia Logan l-a vazut pe Gabriel Tiura castigator.

Iubitor al bijuteriilor pe patru roti, premierul Calin Popescu Tariceanu a vizitat standurile Bucharest City Challenge . "Am vrut sa vad care este traseul circuitului pentru ca anul trecut nu l-am vazut si am mers cu o masina cu care nu am mai circulat niciodata", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Un bilet la raliuri costa intre 20 si 135 de lei, in functie de ziua competitiei si de gradena. Organizatorii se asteapta ca anul acesta sa vina peste 100.000 de spectatori. Cursele vor fi transmise de televiziunile din 130 de tari.

Continuarea in Realitatea TV


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea