Social

#cancer #asigurare de viata #generali #asigurare generali

(P) Asigurarea de viata Generali contribuie la acoperirea costurilor generate de afectiuni grave precum cancerul

Anual, peste 50.000 de romani sunt diagnosticati cu cancer, potrivit Centrului de Statistica al Ministerului Sanatatii, iar costul unui tratament poate ajunge pana la 50.000 de euro.

Generali ofera, fara costuri suplimentare, la orice asigurare de viata incheiata in perioada 1 octombrie - 30 noiembrie, clauza pentru afectiuni grave

Bucuresti, 1 Octombrie 2012. In aceasta toamna, Generali Romania ofera clientilor care incheie o asigurare de viata acoperirea pentru afectiuni grave. In perioada octombrie-noiembrie, Generali deruleaza campania „Avand grija de tine, ai grija de cei dragi!”, care aduce bonus, clientilor care opteaza pentru o noua asigurare de viata, clauza pentru afectiuni grave.

Conform statisticilor Ministerului Sanatatii, anual, peste 50.000 de romani sunt diagnosticati cu cancer, iar costul unui tratament poate ajunge pana la 50.000 de euro. Prin aceasta campanie Generali Romania vrea sa atraga atentia publicului asupra avantajelor pe care le poate oferi o asigurare de viata complexa care, pe langa componenta de economisire sau de investitie, are si o componenta de protectie si sanatate.

Clauza este valabila pentru urmatoarele afectiuni: cancer de san, de ovar, de corp uterin, cancer de col uterin, cancer tiroidian, tumori benigne ale sanului (fibroadenom, mastoza fibrochistica), ale uterului (fibrom uterin) sau tumori benigne ale tiroidei la femei, precum si pentru cancer de prostata, hemofilie A, spondilita anchilozanta, azoospermie (infertilitatea primara) si adenom de prostata, diagnosticate la asiguratii barbati.

“Clauza pentru afectiuni grave care completeaza asigurarile noastre de viata are in vedere, in principal, acele boli care au o incidenta din ce in ce mai mare in Romania, afectand tot mai multe persoane active. De aceea am ales sa oferim bonus, pe perioada campaniei, clauza de afectiuni grave”, a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurari de Viata.

Clauza de afectiuni grave oferita de Generali Romania contribuie la plata tratamentului in cazul in care asiguratul a fost diagnosticat cu una dintre afectiunile enumerate anterior. In baza diagnosticului stabilit de medicul specialist, fara a face dovada unor cheltuieli deja efectuate si fara a fi nevoit sa aduca ulterior chitante, facturi, bonuri etc., asiguratul primeste in cont contravaloarea indemnizatiei de asigurare.

„Oferta pe care o lansam pune in valoare beneficiile pe care le aduc asigurarile de viata de la Generali. Privita adesea ca un gest altruist, menit sa contribuie la siguranta celor apropiati, asigurarea de viata cu clauza de afectiuni grave ii ofera si asiguratului o speranta in plus in lupta cu o posibila boala grava, cum ar fi cancerul. Nu de putine ori, pe langa suferinta fizica pricinuita de boala, aceste persoane se confrunta cu neputinta de a face rost rapid de sumele necesare pentru a se trata si a se vindeca”, a adaugat Ovidiu Racoveanu.

Pe toata perioada campaniei, pe langa avantajele deja mentionate, Generali le ofera cadou un tensiometru profesional clientilor care indeplinesc criteriile minimale stabilite de asigurator, precum si alte tipuri de cadouri, fara tragere la sorti.

DESPRE GENERALI ROMANIA

Generali Romania este membra a Generali PPF Holding B.V., care opereaza in 14 tari din Europa Centrala si de Est. Prin subsidiarele sale, Generali PPF Holding administreaza active de peste 15 miliarde de euro si deserveste peste 13 milioane de clienti din intreaga regiune. Generali PPF Holding este inregistrata in Olanda si are sediul central in Praga, in Republica Ceha. Generali PPF Holding B.V. este o companie rezultata din joint venture-ul realizat intre Assicurazioni Generali (51%) şi PPF Group (49%). In Romania, Generali ocupa locul 4, dupa volumul de prime brute subscrise in 2011 pe asigurari de viata, si locul 7 in topul asiguratorilor de non-viata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea