Social

#Paulina Vega #Miss Univers 2015 #columbia #castigatoare miss univers #miss univers

Asa arata cea mai frumoasa femeie din Univers! Ti se pare corecta alegerea?

Paulina Vega, reprezentanta Columbiei, a castigat aseara titlul de Miss Univers in cadrul celei de-a 63-a editii a celebrei competitii internationale. Romania nu a participat la concursul din acest an.

Paulina Vega, in varsta de 22 de ani, este fiica unui renumit medic cardiolog columbian si nepoata tenorului Gatson Vega. A intrat in contact cu lumea modellingului inca de la varsta de opt ani. Si-a construit o cariera de fotomodel, insa in paralel a urmat cusurile uneia dintre cele mai apreciate scoli din Columbia, Scoala Germana, iar in prezent studiaza Administrarea Afacerilor la Universitatea Javeriana.

Intrebata de ce doreste sa devina Miss Univers, Paulina Vega a raspuns: "Fiecare fata are motivele ei pentru care participa in aceasta competitie, dar motivatia mea este ca mi-as putea indeplini un vis, acela de a fi reprezentanta femeii de astazi. O femeie care ar trebui sa fie nu doar frumoasa si plina de farmec, dar si inteligenta, profesionista si muncitoare".

Paulina Vega, castigatoarea concursului Miss Univers, a primit celebra coroana cu diamante de la predecesoarea ei, Gabriela Isler, din Venezuela. Printre finaliste s-au mai aflat reprezentantele din Statele Unite, Olanda, Ucraina si Jamaica.

Sursa foto: missuniverse.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea